Scandinavische vloerkleden van dit moment

Scandinavische vloerkleden van dit moment

Scandinavisch design is al enige tijd populair. De natuurlijke, zachte materialen en rustige tinten maken de stijl sfeervol en tegelijkertijd tijdloos.

Het Deense Fabula Living introduceerde onlangs haar nieuwe 2020 collectie vloerkleden.

De collectie heeft een ‘’glamoureuze touch’’, een dosis klassieke patronen en een scala aan prachtige eenvoud. Dik, zacht, perfect gestructureerd en gemaakt van de hoogste kwaliteit Nieuw-Zeelandse wol.

Elk van de ontwerpen getuigt van buitengewoon vakmanschap. Er wordt dan ook uitsluitend gewerkt met wevers, die gecompliceerde technieken beheersen en ervoor zorgen dat elke nieuwe collectie de kwaliteit en stijl van Fabula een stap verder brengt.

Gisli

Dit hoogpolige vloerkleed, naar ontwerp van Jens Landberg Schrøder, is met de hand gemaakt van de beste Nieuw-Zeelandse wol op katoenketting voor extra kwaliteit. Het is klassiek met een intrigerende twist en wordt geleverd in beige, houtskool en warm grijs.

Calla

Calla is een chique, maar modern vloerkleed dat elegantie en functionaliteit samenbrengt. Het tapijt, met een subtiel patroon, wordt uitgevoerd in nachtblauw met beige, wit met grijs, zwart met beige en grijs met zwart.

Aster

Een luxueus en weelderig tapijt met een eenvoudige, klassieke uitstraling en kwaliteiten geïnspireerd op de natuur. Dit vloerkleed, gemaakt van de beste Nieuw-Zeelandse wol, is zo dik dat het lijkt alsof u op een zachte bosgrond loopt. Aster heeft een gestreepte structuur met een eenvoudige rand en wordt geleverd in grijs en olijf.

Njord

Njord is een veelzijdig, ingetogen en onmiskenbaar Scandinavisch vloerkleed verkrijgbaar in vier kleurencombinaties, gericht op een kalm, natuurlijk gedempt palet van zilverachtige en grijsachtige tonen. De fijne weeftechniek maakt het kleed omkeerbaar.

Gro

Grafische vormen gecombineerd met gebroken wit, beige en natuurlijke contrastkleuren vormen een prachtig patroon, omlijst met een eenvoudige rand. Het vrij gecompliceerde patroon op dit tapijt met handweefgetouw komt tot stand door vakmanschap van het hoogste niveau. De hoogwaardige Nieuw-Zeelandse wol is geweven en gesneden om een ​​glinsterende look te creëren, die verandert in het licht.

Hugin

Met een perfecte mix van hoge kwaliteit en een eenvoudige stijl, kan het Hugin-vloerkleed een balkon of terras transformeren in een gezellige woonkamer buiten. Het kleed is verkrijgbaar in een reeks natuurlijke kleuren en met de hand geweven met een geavanceerde mix van kunstmatige textielvezels, waardoor het duurzaam genoeg is om water en zonlicht te weerstaan.

Veronica

de Nieuw-Zeelandse wol op een katoenketting. Bepalend voor dit ontwerp is het palet van sterke kleuren als kalmerend indigo, diep middernachtblauw en twee nieuwe tinten mosgroen en grijs met tonen van blauw en zwart maken dit handgeweven tapijt in Nieuw-Zeelandse wol een prachtige designklassieker.

Tanne

Dit omkeerbare handgeweven vloerkleed van pure Nieuw-Zeelandse wol combineert een eenvoudig eigentijds patroon, zachte kleuren en een uitstekende kwaliteit. Het duurzame vloerkleed is verkrijgbaar in vijf verschillende kleurencombinaties en combineert natuurlijke tinten.

Fabula Living & Home Fashion

Home Fashion is officieel dealer van Fabula Living. Kom de collectie zelf ervaren en ontdek of een Scandinavisch vloerkleed past binnen uw interieur!

Eefke
Door

Eefke

op 08 Jun 2020

Allemaal geweldige mogelijkheden! Ik ben persoonlijk gek op Scandinavisch designs, dus een keuze maken uit al deze opties? Dat kan ik niet!

Reactie plaatsen