Vloerkleden met een winters tintje

Vloerkleden met een winters tintje

Vloerkleden kunnen eenheid creëren in een zithoek en ze maken een sfeervol interieur compleet. Daarnaast zijn kleden in de winter ook nog eens heerlijk warm aan uw voeten. In dit wooninspiratie blog vloerkleden met een winters tintje voor dit najaar.

Feather

De Feather collectie van Kasthall opvallend en chic is. In deze wol- en linnen bouclé in twee verschillende hoogtes, komen glans en kleuren prachtig samen, net als in een boa. Het ontwerp is geïnspireerd op de franjes en veren uit de jaren 70. Feather is leverbaar in 4 maten en kleuren.

Schapenvacht Platina

Een zachter tapijt bestaat haast niet. Schapenvacht Platina van The Wool Studio bestaat uit diversen schapenvachten aan elkaar gestikt en afgewerkt als een vloerkleed op maat. Dit heerlijke kleed is leverbaar in 10 kleuren, 100% Nieuw Zeelands wol en in iedere gewenste afmeting.

Code145

Dit nieuwe vloerkleed van het Duitse merk Miinu heeft een fluweelzachte uitstraling en is leverbaar in diverse prachtige kleuren, waaronder deze warme herfsttint. Het kleed is gemaakt van 100% wol en het is leverbaar in diverse vormen.

Schapenvacht

Heerlijk winters kleed gezien op SBS6 bij ‘’Weer verliefd op je huis’’. Dit schapenvacht vloerkleed van The Wool Studio is van 4, 6, 8 of 10 vachten van Nieuw-Zeelands lamswol gemaakt. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren en in 4 verschillende afmetingen.

Django Gold

Django is een hand-getuft vloerkleed met een bijzonder garen, een wollen draad omwikkeld met polyester, in sommige kleuren is dit polyester draad glanzend en in andere weer mat. In beide gevallen geeft dit een unieke look en mede door zijn pool-hoogte van 17mm is hij heerlijk comfortabel. Django is leverbaar in elke afmeting.

Roadkill

Roderick Vos en Marieke Staps ontwierpen deze bijzondere collectie voor Carpet Sign. De beer, de wolf, de lynx, de bison en de bull zijn stuk voor stuk sterke karakters. Hun aanwezigheid geeft een bepaalde ‘’feel good’’ factor aan de ruimte. De ‘’vacht’’ valt nonchalant in diverse richtingen waarbij de poten en de rug mooi tekenen. De Roadkill collectie is gemaakt van 100% polyester, leverbaar in 5 designs, 5 kleuren en 7 maten.

Aspen Mix

Aspen Mix is een hoogpolige, ongeschoren structuur van dikke garens van het merk Perletta. Het is getuft in Nederland met 100% Nieuw-Zeelandse wol. Aspen Mix is leverbaar in diverse kleurencombinaties (zelf samen te stellen uit 2 kleuren), iedere vorm en in iedere gewenste afmeting (tot een maximale breedte van 430 cm.).

Kasthall Ray

Dit langpolige handgetufte vloerkleed heeft een zachte, uitnodigende pool, met een ruitpatroon in harlekijnstijl en een handgetekende look. Het is geïnspireerd op de handgeknoopte tapijten van nomaden. De mix van wol en linnen in verschillende tinten geeft een oppervlak met een mooie glans en gemarmerde uitstraling. Ray werd ontworpen door Gunilla Lagerhem Ullberg. Het vloerkleed is van muur tot muur beschikbaar.

Winterse vloerkleden bij Home Fashion

Al deze boven genoemde winterse vloerkleden kunt u vinden bij Home Fashion. In de showrooms vindt u vele vloerkleden en diverse kleurstalen. De mogelijkheden qua kleuren, materialen en afmetingen zijn eindeloos, onze adviseurs helpen u dan ook graag bij het maken van uw keuze.

Reactie plaatsen