Vloerkleden voor de baby- en kinderkamer

Vloerkleden voor de baby- en kinderkamer

De kinderkamer is dé plek om creativiteit de vrije loop te laten wat betreft inrichting en styling. Er is tegenwoordig ontzettend veel te vinden op het gebied van kinderkamers. In dit blog alles over speelse vloerkleden voor in de baby- en kinderkamer.

Een mooi vloerkleed maakt de baby- of kinderkamer ‘’af’’. Heeft geeft warmte en net wat meer uitstraling aan het kamertje. Ook is het voor kinderen prettig om op een zachte ondergrond te kunnen spelen.

Bij de aanschaf van een vloerkleed voor de baby- en kinderkamer is het belangrijk dat de basis eerst op orde is. Dus de wanden en vloeren zijn klaar en de kleuren bepaald. Daarna kunt u gaan kijken of u een rustig kleed wilt of juist één met een vrolijk patroon. Kindervloerkleden zijn er natuurlijk ook in veel soorten en maten. Daarom hebben we er in dit blog vast een paar verzameld.

Mr. Fox

De ontwerpers van Scion waren zelf verrast over het grote succes van vloerkleed Mr.Fox. Inmiddels is het vosje, Mr. Fox, een icoon dat op behang, kussens en andere woonaccessoires is afgebeeld. De kleden zijn gemaakt van 100% scheerwol, met de hand getuft en verkrijgbaar in verschillende vrolijke of zachte kleuren.

Spike

Het Spike vloerkleed komt eveneens uit de Scion collectie van Brink & Campman.

Het kleed is verkrijgbaar in 2 kleuren (grijs en blauw) en leverbaar in 3 maten.

Dankzij de antislip onderkant blijft het goed op zijn plek liggen.

Ladybugs kleed

De lieveheersbeestjes kruipen vrolijk over de bladeren van dit ronde kleed van Villa Nova. Ook dit kleed is van 100% wol. Zoals u op de foto’s kunt zien, is er ook bijpassend behang leverbaar.

IJsbeer vloerkleed

Veel kinderen zijn gek op dieren, deze pluizige ijsbeer past dan ook goed in de kinderkamer. De zachte reus is met de hand getuft en het kleed is verkrijgbaar in twee formaten.

Advies nodig bij het uitkiezen van uw nieuwe vloerkleed? Kom langs in onze showrooms of neem contact op met onze adviseurs.

Reactie plaatsen