Behangnieuws; Eijffinger Twist
in Behang

Behangnieuws; Eijffinger Twist

Na de Posy collectie is het tijd voor Eijffinger Twist, een behang collectie met vrolijke kleuren en verassende ontwerpen. Ontdek deze levendige nieuwe behang collectie in dit blog.

Eijffinger Twist behang

Een nieuwe Twist

In de nieuwe Twist collectie worden grafische lijnen en vormen gecombineerd. Het behang oogt zo realistisch dat u het ruwe textiel en de gladde stenen bijna kunt voelen. De Twist collectie inspireert en we kunnen eindeloos blijven kijken naar de composities van patronen, reliëf, lijnen en kleuren. 

Eijffinger Twist behang

Vormen die lijken op bladeren dwarrelen over het behang en draaien om elkaar heen. Bewonder een abstracte zonsondergang of grootse bladersilhouetten op de muur-brede Wallpowers. Twist is een collectie vol vrolijke dessins, speels van karakter en soms een tikje retro. 

Eijffinger Twist behang

Zachte kleuren

Het kleurenpalet is uiteenlopend, maar zacht. Van mat ecru tot vergrijsd lichtgroen en zachtblauw en zoet lila tot warm oker en krachtig diepblauw.

Eijffinger Twist Wallpower

Eijffinger & Home Fashion

Zin om een nieuwe, verfrissende eigen draai te geven aan uw interieur? Bezoek onze showrooms en ontdek wat u kunt doen met behang. Uiteraard helpen wij u graag met interieuradvies, maar u bent ook van harte welkom om zelf rond te kijken en wooninspiratie op te doen.

Reactie plaatsen