Nieuw; Eijffinger Canvas
in Behang

Nieuw; Eijffinger Canvas

Afgelopen voorjaar werd de ene na de andere nieuwe collectie gepresenteerd en zeker tijdens de Milan Desing week was het bijna niet bij te houden. Maar nu het zomer is en al veel mensen heerlijk van hun vakantie genieten is er weinig nieuws op het gebied van interieur. Gelukkig komt Eijffinger hartje zomer met een nieuwe collectie; Canvas. In dit blog delen we de nieuwste beelden van deze gloednieuwe collectie.

Eijffinger Canvas behang

Eijffinger Canvas

Wat u van veraf ziet, ziet er van dichtbij weer heel anders uit. Dat gaat zeker op voor de nieuwe Canvas collectie van Eijffinger.Op een afstand ervaart u het spanningsveld tussen kleuren en vormen, maar van dichtbij vervloeien de kleurentonen en toont de onderliggende structuur zijn volle pracht. 

Eijffinger Canvas behang

Canvas is als een onbeschilderd doek. Geef uw wand warmte en diepte met een verwassen linnen of kies juist voor de subtiele schittering op een ruwe zijde ondergrond die doet denken aan een kunstwerk van de Franse kunstschilder Monet.  

Eijffinger Canvas behang

Verrassend zijn de verweerd ogende blokken met de allure van textiele wandbespanning die uitnodigen tot aanraking. Ga voor de natuurlijke uitstraling van een op grasweefsel geïnspireerd dessin dat naadloos is te plakken of een behang als een gevlochten mand met reliëf en licht verticaal streep effect.

Eijffinger Canvas behang

Tot slot bevat de Canvas collectie grootse dessins die alle tinten uit de collectie samenbrengen. Een wandgrote afbeelding (wallpower) met een abstracte bloem in verlopende kleuren. Kies kleur uit een royaal palet met aardse en natuurlijke tinten. 

Canvas is een uitzonderlijke collectie van hoge kwaliteit, geprint op brede banen van afwasbaar vinyl. De perfecte basis voor een tijdloos interieur.

Reactie plaatsen