Brink & Campman Collectie 2023

Brink & Campman Collectie 2023

De 2023 brochure van Brink & Campman is uit met prachtig nieuw beeldmateriaal en de nieuwste ontwerpen voor volgend jaar. In dit blog delen we deze nieuwe inspiratie graag met u.

Brink & Campman

Een groot deel van de vloerkleden uit de collectie van B&C is gemaakt met behulp van garens die zij in de loop der jaren zelf hebben ontwikkeld. De ontwikkeling van deze vezels stelt het merk in staat tapijten te maken, waarbij het garen het uiterlijk van het tapijt bepaalt. Dankzij de jarenlange ervaring en constante ontwikkeling op dit gebied, kan B&C met trots zeggen dat ze materialen hebben ontwikkeld die de duidelijke signatuur van het merk laten zien. De garens worden zo ontwikkeld dat ze een unieke uitstraling krijgen door de manier waarop ze worden geverfd, vervilt of gesponnen.

Deze ontwikkelingen zijn een essentieel onderdeel van het ontwerpproces, waarbij veel aandacht wordt besteed aan de kleur, materiaaldikte en materiaalsamenstelling. Een minimale aanpassing op één van deze aspecten kan resulteren in een maximaal verschil in de uitstraling van het tapijt.

Alle vloerkleden van Brink & Campman worden gemaakt in de ontwerpstudio, die ze met trots het hart van het bedrijf noemen. De ontwerpers ontwikkelen unieke collecties, beginnend met een prachtig garen, geïnspireerd door trends of gefascineerd door de mogelijkheden van een techniek. In het ontwerpproces wordt gewerkt met veel passie en creativiteit, maar vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid worden ook niet uit het oog verloren..

Duurzaamheid

Het feit dat B&C elk jaar een nieuwe collectie uitbrengt, geeft zowel de kans als de uitdaging om te blijven ontwikkelen, vernieuwen en verbeteren. Een belangrijk aspect, waar de ontwerpstudio nog mee bezig is en dat zij nog verder willen ontwikkelen is duurzaamheid. Dat ze vooral werken met natuurlijke materialen zoals wol is natuurlijk al een voordeel, maar het is ook een doel om op zoek te gaan naar mogelijkheden om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Nieuwe collectie

Op de onderstaande beelden ziet u de nieuwe ontwerpen voor 2023 van B&C.

 B&C Dune

Decor Dune hand getuft van pure wol

BC Bruta

Decor Bruta hand getuft van pure wol

BC Flow

Flow hand getuft van pure wol

B&C Order

Decor Order hand getuft van pure wol en viscose

B&C Rhytm

Decor Rhythm van pure wol

B&C Plateau

Plateau Moss hand getuft van pure wol 

Home Fashion & Brink & Campman

Deze kleden in het echt zien en zelf ervaren? Home Fashion is al jaren dealer van Brink & Campman en adviseert u graag bij het kiezen van het juiste vloerkleed. Ook is het mogelijk om u te laten adviseren voor interieurstoffering voor de gehele woning.


Reactie plaatsen