Ontdek de nieuwste vloerkleden van Brink & Campman

Ontdek de nieuwste vloerkleden van Brink & Campman

Maak in dit blog kennis met de nieuwste ontwerpen uit de creatieve Brink & Campman collectie. 

Brink & Campman 

Brink & Campman maakt al 125 jaar vloerkleden. De vloerkleden van dit merk zijn ontstaan uit een combinatie van creativiteit, ambacht en duurzaamheid. 

De liefde voor mooie garens en de eindeloze mogelijkheden hiermee motiveren het team keer op keer om de meest unieke en vernieuwende vloerkleden te ontwerpen en te maken.

In de fabriek in Lichtenvoorde wordt het grootse deel van de Brink & Campman collectie geproduceerd. Het merk heeft daar perfect zicht op de verschillende processen die zo belangrijk zijn om het kwalitatief hoogwaardige resultaat te waarborgen.

Brink & Campman collectie

B&C Pumpkin marble

Marble

De populaire Marble collectie is geüpdate met nieuwe kleuren. Marble Pumpkin heeft bijvoorbeeld een rijk palet herfstkleuren, waarmee u warmte toe voegt aan uw interieur.

BC Primi Double Cream vloerkleed

Primi Double Cream

Dit vloerkleed is zo zacht als het klinkt. Met Primi Double Cream voegt u een vrouwelijke touch toe aan uw interieur. Het vloerkleed is handgetuft en gemaakt van zuivere scheerwol. 

B&C Rhytm

Rhythm Tangerine

Dit vloerkleed is gemaakt van zuivere scheerwol en met de handgetufd en verwerkt. Rhythm Tangerine is leverbaar in vier standard maten en maatwerk is op aanvraag.

B&C Rocks Pumpkin vloekkleed

Rocks Pumpkin

En we blijven in de herfsttinten, want de geliefde Rocks is ook leverbaar in rijke herfstkleuren. Rocks Pumpkin is gemaakt van zuivere scheerwol en leverbaar in uiteenlopende maten en vormen. Vraag naar de vele mogelijkheden in onze showrooms.

B&C Trace vloerkleed

Trace

Op subtiele wijze kleur toevoegen aan uw interieur? Dat kan met de Brink & Campman Trace collectie. Deze collectie is gemaakt van zuivere scheerwol. Een dik wit garen wordt gecombineerd met een dun, gekleurd garen. Dit geeft een speels kleureffect.

B&C Lace Tricolore outdoor vloerkleed

Lace Tricolore 

De Lace vloerkleden voor outdoor gebruik zijn ontworpen om de sfeer van binnen door te kunnen trekken naar buiten, denk bijvoorbeeld aan een gezellig terras, dakterras of een vlonder. Lace is gemaakt van recycled PET, leverbaar in vier formaten en handgeweven.

Home Fashion & Brink & Campman

In onze showrooms kunt u de vloerkleden van het Nederlandse Brink & Campman in het echt ervaren. In diverse showroom settings vindt u de vloerkleden en uiteraard hebben we ook de stalen in diverse kleuren.

Reactie plaatsen