De nieuwe Luxaflex Lightline collectie

De nieuwe Luxaflex Lightline collectie

Wanneer u op zoek bent naar raambekleding voor in uw woonkamer of keuken denkt u waarschijnlijk niet direct aan rolgordijnen. Logisch, want deze pas je nu eenmaal sneller toe in bijvoorbeeld een slaapkamer. Met de nieuwe Lightline collectie van Luxaflex zou hier wel eens verandering in kunnen komen. De nieuwe collectie rolgordijnen geeft zacht, diffuus licht, biedt privacy en heeft een moderne uitstraling. 

Luxaflex Lightline rolgordijnen

Voor iedere interieurstijl

De nieuwe Lightline rolgordijnen collectie oogt strak, sereen en modern. Ieder rolgordijn wordt op maat gemaakt en er is veel keus, zowel qua kleur als dessin. Luxaflex heeft er voor gekozen deze collectie te verdelen in drie woonstijlen;  ''Global'', ''Nordic'' en "Luxury Living''.

Het Global thema sluit mooi aan bij een industrieel interieur en heeft monochrome details. De rolgordijnen uit het Nordic Living thema passen perfect bij meer ingetogen interieurs. De kleuren van deze rolgordijnen zijn zacht en geïnspireerd op de natuur.
Met de rolgordijnen uit het Luxury Living thema maakt u echt een design statement. De patronen zijn afgeleid van marmer en de producten hebben prachtige designdetails. 

Luxaflex Lightline rolgordijnen

Spelen met daglicht

Eén van de opvallende eigenschappen van deze nieuwe collectie zijn de aantrekkelijke lichteffecten. Gedurende de dag verandert het licht continue, deze rolgordijnen laten het licht zacht gefilterd binnenkomen. Zo creëert u met de Lightline rolgordijnen bijzonder diffuus, licht, dat op ieder moment van de dag anders binnenvalt. Deze nieuwe rolgordijnen zijn ook weer eenvoudig aan te sluiten en op afstand te bedienen met Luxaflex Powerview Automation.

Luxaflex Lightline rolgordijnen

Duurzaam gemaakt

Deze nieuwe collectie van Luxaflex is uiteraard een duurzame keuze. De rolgordijnen zijn op duurzame wijze gemaakt van een nieuw materiaal van polyester en polypropyleen. Dit nieuwe materiaal is ook bestand tegen vocht en kan dus ook in badkamers en keukens worden toegepast. Doordat de rolgordijnen bestand zijn tegen vocht, zijn ze ook gemakkelijk te reinigen.

Benieuwd naar deze gloednieuwe collectie?

Bezoek één van onze Luxaflex Gallery Stores in Zutphen of Veenendaal.Reactie plaatsen