DESSO & Ex Nature collectie

DESSO & Ex Nature collectie

De nieuwe DESSO & Ex Nature collectie van Tarkett is een uniek vloerenconcept, ontworpen in samenwerking met Odette Ex. Ex is interieurarchitect en oprichter bij het internationale interieurarchitectenbureau Ex Interiors. Odette staat bekend om haar visionaire aanpakt en stelt het welzijn van de mens centraal in haar ontwerpproces. 

Desso Ex nature

Eén zijn met de natuur

Odette heeft een aangeboren verlangen om één te zijn met de natuur. Met de nieuwe Desso & Ex Nature collectie neemt ze ons mee op reis door het bos. Weersinvloeden en doorleefde materialen en structuren als mos, zand, travertin en natuursteen inspireerde haar voor deze collectie. Dankzij het gebruikt van organische texturen en natuurlijke tinten straalt DESSO & Ex Nature kalmte en verbondenheid uit. De collectie brengt warmte en akoestisch comfort in elke ruimte.

Desso Ex nature

Zes basiskleuren

Het prachtige, natuurlijke kleurenpallet bestaat uit zes basiskleuren; Aarde, Zand, Mos, Heelal, Houtskool en Violet. Samen geven deze tinten een verweerd effect. De meeste kleuren hebben een donkere ondertoon die overgaat naar zachtere, sobere pasteltinten. Elke kleur is verkrijgbaar in een gelaagd patroon, geïnspireerd op de levendige structuren van natuurlijke materialen.

Desso ex nature groen

Op maat

DESSO & Ex Nature collectie bevat zowel kamerbreed tapijt als op maat gemaakte vloerkleden. Maak uw interieur af met vloerkleden in organische of bijzondere vormen voor optimaal comfort, warmte en een ontspannen sfeer. Kies uw favoriete kwaliteit, kleur, vorm, maat en afwerking en geniet er dagelijks van in uw interieur. 

Desso Ex nature groen

Reactie plaatsen