Eijffinger Solange
in Behang

Eijffinger Solange

Ontdek uitbundige patronen en ingetogen ‘’etnic chique’’ met de nieuwe, verassende behangcollectie van Eijffinger. Solange is een levendige mix van ontwerpen, geïnspireerd op diverse invloeden van het Afrikaanse continent. Maak in dit blog kennis met Solange.

Eijffinger Solange behang

Eclectische patronen

Breng kleurrijke, eclectische accenten aan in uw interieur met de nieuwe behang ontwerpen uit de Eijffinger Solange collectie. Vrolijk muren op met welderige bloembladeren of kies voor een ikat ogend ontwerp dat helemaal past bij de moderne nomad trend van nu.

Eijffinger Solange behang

Eijffinger Solange behang

Een kronkelend lijnenspel met subtiele metallic accenten is geïnspireerd op het Kuba-textiel. Andere ontwerpen doen juist denken aan rieten matten of batik kleden. De uni met uitstraling van een natuurlijk linnen is de perfecte verbinder tussen deze patronen.

Eijffinger Solange behang

Palmbomen en tropische bladeren worden verrassend afgewisseld met glitteraccenten, voor een vrolijke twist. Het kleurpalet van deze collectie is van kleurrijk en krachtig tot ingetogen. Dieprode en blauwe tinten tot mistig groen. Warme aardetinten, rustige leemkleuren en tijdloze naturellen met structuur.

Ook is er nagedacht over de herkomst van het materiaal. Een gedeelte van de collectie is uitgevoerd in een innovatief, natuurvriendelijk materiaal ter vervanging van vinyl.

Eijffinger Solange behang

Eijffinger Solange behang

Eijffinger

Al in 1875 openden Anna Eijffinger en haar man Theo een behangwinkel tegenover het Koninklijk Paleis Noordeinde in Den Haag. Inmiddels heeft Eijffinger een naam opgebouwd die synoniem staat voor vakmanschap, innovatie en tijdloze elegantie. Het uitgebreide assortiment omvat uiteenlopende ontwerpen, van weelderige bloemmotieven tot gedurfde geometrische patronen en alles daartussenin. Elk stuk is doordrenkt met een unieke flair die ruimtes transformeert tot inspirerende interieurs.

Eijffinger Solange behang

Eijffinger & Home Fashion

De Solange collectie nodigt uit om naar wens te combineren, mix en match en geef uw interieur een wereldse uitstraling. Gaat u voor chic, ingetogen of juist uitbundig en kleurrijk? Het is allemaal mogelijk met deze collectie! Keuzestress? Onze specialisten helpen uiteraard graag met interieuradvies en het combineren van behang.

Meer zien van de Eijffinger Solange Collectie? Bezoek onze Home Fashion Showrooms, hier presenteren wij altijd de nieuwste behangboeken van Eijffinger. Kom langs en laat u inspireren door deze verrassende collecties.


Reactie plaatsen