Interieur inspiratie met houten jaloezieën

Interieur inspiratie met houten jaloezieën

Hout kan extra sfeer toevoegen aan uw interieur. In dit blog laten we u aan de hand van beelden zien hoe de op maat gemaakte, houten jaloezieën van Luxaflex kunnen zorgen voor een warme en gezellige sfeer in huis.

Houten Jaloezieën zwart Home Fashion
Houten jaloezieën die passen bij uw stijl

Luxaflex maakt horizontale lamellen van FSC-gecertificeerd hout. Met deze houten jaloezieën regelt u zelf gemakkelijk en flexibel lichtinval en privacy in huis. Doordat jaloezieën in kleine stappen te verstellen zijn, is dit type raambekleding geheel naar wens aan te passen.

De ruime collectie van Luxaflex biedt vele kleuren en opties. Zo kunt u kiezen uit lamellen van 50 mm breed of van 70 mm breed. U kunt op deze manier kiezen wat het best aansluit bij uw ramen of schuifpuien.

Luxaflex Houten Jaloezieën layering

Wist u dat houten jaloezieën ook prachtig te combineren zijn met gordijnen. Zo zorgt u ook nog eens voor een betere isolatie van uw huis. Maar het staat ook bijzonder stijlvol en aangekleed. U kunt kiezen voor een rustige ton sur ton combinatie, of juist twee kleuren die contrasteren. Net wat het best past bij uw stijl.

Houten Jaloezieën grijs Home Fashion

Welke type past bij u?

Luxaflex houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende varianten;

Supreme wood

Op maat gemaakt van de beste hardhoutsoorten met karakteristieke nerven en natuurlijke kleurvariaties van echt hout.

Wood elements

Jaloezieën gemaakt van imitatiehout. Geschikt voor badkamers, keukens en andere vochtige ruimtes.

Speciale texturen

Jaloezieën met subtiele patronen en trendy vintagestijlen met een uitgebreid kleuren pallet.

Luxaflex Houten Jaloezieën badkamer

Personaliseer uw houten jaloezieën

De bovengenoemde drie typen zijn verder te personaliseren door het gebruik van decoratief ladderband. Hiermee geeft u uw houten jaloezieën een extra persoonlijke uitstraling.

Ook kleur kan veel doen. Zwarte jaloezieën kunnen een mooi statement zijn in uw interieur en kracht uitstralen. Gaat u liever voor een een zachtere uitstraling? Dan kunt u kiezen voor lichtere tinten of natuurlijke finishes. De nieuwe collectie houten jaloezieën van Luxaflex bevat verschillende tinten en soorten ongeschilderd hout om een pure, natuurlijke look te realiseren. Het aanbod bamboe jaloezieën is aanzienlijk uitgebreid, voor een natuurlijk interieur.

Met zoveel opties kan het soms lastig zijn de juiste keuze te maken. In onze Luxaflex Gallery Store adviseren wij u uiteraard graag en u kunt de opties hier zelf ervaren.

Houten Jaloezieën Home Fashion

Duurzaam hout

Duurzame producten worden ook in het interieur steeds geliefder. Luxaflex maakt alle houten jaloezieën van hout dat FSC® gekeurd is. Dit keurmerk staat voor Forest Stewardship Council en geeft aan dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Ze voldoen aan de maatschappelijke, economische en ecologische eisen van deze en de volgende generatie. Kiest u voor houten jaloezieën van Luxaflex, dan kiest u voor groen, met oog voor de natuur.

Luxaflex Gallery Store Home Fashion

Reactie plaatsen