Luxaflex FrameFix

Luxaflex FrameFix

Draai-/kiepramen zijn ontzettend praktisch, maar wanneer u op zoek bent naar de juiste raambekleding vragen ze soms iets meer aandacht. Gelukkig is Luxaflex constant op zoek naar oplossingen. Zo kwamen zij ook op de FrameFix. Wat u hiermee kan en waarom het zo’n goede oplossing is voor draai-/kiepramen vertellen we in dit blog.

Luxaflex Frame Fix

FrameFix van Luxaflex: De technologie achter een perfecte pasvorm

Raamdecoratie is een onmisbare toevoeging op uw interieur. Het creëert niet alleen sfeer, maar biedt ook privacy en controle over natuurlijk licht. Luxaflex staat bekend om zijn hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen. Een van hun laatste innovaties is FrameFix. FrameFix is een innovatief systeem dat is ontworpen om raamdecoratie met de perfecte pasvorm te bieden. Met FrameFix kunt u Duette shades, Plissé shades en horizontale jaloezieën van 16 en 25 mm, eenvoudig ophangen zonder te boren. Het montagesysteem is discreet en laat uw raamdecoratie mooi tot hun recht komen.

Het slimme montagesysteem zorgt voor een naadloze installatie. Dankzij de nauwsluitende installatie van FrameFix worden lichtlekken en tocht tot een minimum beperkt. Dit draagt bij aan een comfortabele en energie-efficiënte leefruimte.

Luxaflex Framefix

Kunststof & aluminium kozijnen

FrameFix bestaat uit een magnetisch frame dat naadloos op het kozijn wordt geplaatst. Het frame is geschikt voor zowel kunststof als aluminium raamkozijnen. Ook voor een draai-kiepraam is deze oplossing erg handig. Het magnetische frame sluit nauw op het venster aan, waardoor lichtkieren worden beperkt. Wanneer het tijd is om de ramen schoon te maken, kunt u het frame makkelijk verwijderen.

Top-Down & Bottom-Up

Wanneer u kiest voor Luxaflex FrameFix is Top-Down/Bottom-Up ook een optie. Dit systeem maakt het mogelijk om de raambekleding flexibel op te hangen. Zo kunt u raambekleding vanaf de bovenkant openen, vanaf de onderkant of ze tussenin vast zetten. Op deze manier creëert u de perfecte balans tussen privacy en natuurlijk licht.

Luxaflex Framefix

Duurzaamheid

Luxaflex staat bekend om de duurzaamheid van zijn producten, FrameFix is daarop geen uitzondering. U kunt erop vertrouwen dat dit product jarenlang meegaat.

Voordelen van FrameFix

  • Ophangen zonder te boren
  • Inmeten niet nodig
  • Montagesysteem ontworpen om zich aan te passen aan verschillende raammaten en -vormen
  • Perfecte uitlijning
  • Ideaal voor kunststof en aluminium kozijnen

Luxaflex Gallery Store

Zowel Home Fashion Veenendaal als Zutphen zijn Luxaflex Gallery Store. Dit houdt in dat zij Luxaflex specialist zijn en een groot deel van de collectie kunnen laten zien. Ook kan er gedemonstreerd worden hoe de producten werken. Kom langs en ontdek de maatwerkoplossingen zelf.

Reactie plaatsen