Luxaflex Horren op maat

Luxaflex Horren op maat

Het mooie weer wil nog niet echt doorzetten, maar we gaan toch echt langzaam richting de zomer. Fijn weer om de ramen en deuren extra open te gooien, maar dan wel het liefst zonder insecten en pollen binnen te laten. In dit blog meer over de horren van Luxaflex.

Luxaflex hor raam

Insectenvrij 

In het voorjaar slapen we weer vaker met de ramen open, dan willen we niet gestoord worden door het gezoem van muggen. Rolhorren zijn hiervoor de oplossing. Doordat een rolhor vastzit aan uw raamkozijn, kunt u de hor naar wens bedienen.

Een rolhor kunt u in iedere gewenste stand zetten en is de perfecte oplossing voor ramen die moeilijker te bereiken zijn. Een rolhor is bijvoorbeeld ook geschikt voor een dakraam of een draai-kiepraam. Met het strakke design past de rolhor bij elke woonstijl en is daarnaast stil te bedienen.

Luxaflex hor dakraam

Pollenwerend

In eerste instantie schaft u een hor aan voor het buitenhouden van insecten, zodat u binnen ongestoord van frisse lucht kunt genieten. De horren van Luxaflex bieden nog een extra voordeel, deze zijn namelijk ook verkrijgbaar met pollenwerend gaas. Dit Poll-tex® gaas is gepatenteerd en filtert 90 procent van alle pollen uit de lucht. Goed nieuws dus voor mensen met hooikoorts! Polltex® is het enige horrengaas dat medisch gecertificeerd is door E.C.A.R.F. ( European Centre for Allergy Research Foundation).

Ook zijn Luxaflex horren beschikbaar met ClearView™. Dit gaas verbetert het zicht naar buiten en zorgt voor 25 procent meer ventilatie door de dunnere draden van het gaas.

Luxaflex hordeur

Hordeuren 

Schuifpui of openslaande deuren in huis voorzien van een hor? Dan is een plisse hordeur de perfecte oplossing. Of het nu aluminium of houten kozijnen betreft, Luxaflex hordeuren zijn veelzijdig en kunnen zelfs op grote deurpartijen worden aangebracht. 

De hordeuren worden speciaal op maat gemaakt, waardoor ze in vele deuren toepasbaar zijn. Per model is er keuze uit verschillende kleuren, dessins, gaassoorten en structuren. Luxaflex horren zijn eventueel ook leverbaar met extra dik gaas, geschikt voor de scherpe nagels van huisdieren. De hordeuren van Luxaflex worden op een duurzame wijze geproduceerd.

Reactie plaatsen