Luxaflex horren voor draai-kiep-ramen

Luxaflex horren voor draai-kiep-ramen

Luxaflex horren voor draai-kiep-ramen

Nu de dagen warmer worden, kunt u niet meer ongestoord uw ramen openzetten. De muggen die ons lastig kunnen vallen, houden we liever buiten uiteraard. Een geschikt hor voor een draai-kiepraam vinden kan een uitdaging zijn, daarom helpen we u op weg in dit blog.

Geniet van frisse lucht, zonder hinderlijk gezoem

Frisse lucht is cruciaal voor uw gezondheid en daarom is ventileren heel belangrijk. Met een draai-kiepraam kunt u gemakkelijk ventileren, maar het is dan wel zo prettig als insecten buiten blijven. Een hor is hiervoor de perfect oplossing! Draai-kiepramen openen naar binnen. Dit is makkelijk bij het ramen zemen, maar hierdoor zijn niet alle horren geschikt. Een inklemhor of een rolhor zijn wel geschikt voor dit type raam.

Een rolhor

Een rolhor zit vast in uw raamkozijn en geeft de mogelijkheid om deze te bedienen zoals u dat wilt. Luxaflex heeft rolhorren met een horizontale lijst, die van boven naar beneden bewegen, en rolhorren met een verticale lijst, die van rechts naar links bewegen. Voordelen van de Luxaflex plissé rolhor (verticale lijst) zijn dat u deze kunt stoppen op iedere gewenste stand én het is daarnaast de perfecte oplossing voor ramen waar u moeilijk bij kunt. Luxaflex rolhorren kunnen ook met ClearView™ of Poll-Tex® worden uitgevoerd.

Luxaflex Rolhor

Een inzethor

Een inzethor is, zoals de naam al doet vermoeden, eenvoudig te plaatsen en ook weer te verwijderen. Dit dankzij een handig klemsysteem. Bij plaatsing van de hor, klemt het frame zich vast in de raamopening, waardoor de inzethor vastzit. Het klemsysteem is niet vast, dus u kunt de inzethor gemakkelijk verwijderen uit het kozijn, bijvoorbeeld in de winter. De inzethor is een goede oplossing voor kunststof draai-kiepramen, omdat boren daar niet de voorkeur heeft.

Zowel het rolhor als het inzethor worden altijd op maat gemaakt en zijn in alle RAL-kleuren beschikbaar, zodat ze goed bij uw raamkozijnen passen.

Luxaflex Inklem hor

Hooikoorts

Hooikoorts kan flink vervelend zijn. Hoewel het buiten houden van insecten het voornaamste doel van een hor is, kunt u met speciaal gaas ook pollen tegen houden! Het speciale Poll-Tex® gaas van Luxaflex houdt namelijk ook pollen tegen. 90 procent van alle pollen worden uit de lucht gefilterd.

Hor opmeten

Benieuwd naar de kosten van een hor op maat? Vraag vrijblijvend de prijs op van Luxaflex horren bij Home Fashion. Wanneer u de maten doorgeeft kunnen wij u de prijs opgeven. Let erop dat u de dagmaat (de maat tussen de kozijnen in) van de raamopening meet.

Een inklemhor (of inzethor) is enkel geschikt voor kunststof (en metalen) draai- en kiepramen die recht zijn afgewerkt.

Ziet u zelf opmeten niet zitten? Maak dan gebruik van onze meet- & montage service. U krijgt deskundig advies van onze medewerkers die over veel kennis en jarenlange ervaring beschikken.

Luxaflex Gallery Store

Onze Home Fashion showrooms beschikken beide over een Luxaflex Gallery Store. Hier vindt u het meest uitgebreide Luxaflex assortiment en u kunt de producten hier ook uitproberen. U bent van harte welkom!

Luxaflex Gallery Store Home Fashion

Reactie plaatsen