Luxaflex vouwgordijnen

Luxaflex vouwgordijnen

De laatste trend op het gebied van raambekleding is layering, het combineren van meerdere typen raambekleding, laag over laag. Het creëert warmte, mogelijkheden om lichtinval naar wens te bepalen, is in veel gevallen energiebesparend en gunstig voor de akoestiek in een ruimte. Vouwgordijnen lenen zich goed voor layering, maar zijn uiteraard ook prachtig enkel toe te passen. In dit blog gaan we in op de voordelen van vouwgordijnen.

Luxaflex vouwgordijnen

De voordelen van vouwgordijnen op een rijtje

 • Sfeervol
 • Lichtinval zelf bepalen
 • Akoestiek verbeterend
 • Maatwerk & geheel naar wens samen te stellen

  Luxaflex vouwgordijnen

  Sfeervol
  Een vouwgordijn kleedt uw interieur echt aan, terwijl ze minder ruimte innemen dan echte gordijnen. Vouwgordijnen ogen warm en huiselijk en kunnen mooi worden gecombineerd. Wanneer u bijvoorbeeld gordijnen voor een ander raam heeft, kunt u kiezen voor vouwgordijnen in dezelfde stof voor een ander raam. Zoals eerder al genoemd zijn vouwgordijnen ook goed te combineren met bijvoorbeeld gordijnen, voor hetzelfde raam. Op deze manier creëert u diepte met verschillende lagen.

  Lichtinval zelf bepalen
  Met een vouwgordijn kunt u lichtinval eenvoudig zelf bepalen. Sluit u het gordijn of laat u het daglicht juist gedeeltelijk binnen vallen. Naast lichtinval regelt u ook uw privacy zelf met een vouwgordijn. Welke stof u kiest bepaald ook gedeeltelijk uw privacy en lichtinval. Gaat u voor een verduisterende of transparante stof?

  Luxaflex vouwgordijnen

  Akoestiek verbeterend
  Evenals gordijnen verbeteren vouwgordijnen de akoestiek in huis. De stof dempt het geluid, zodra u de vouwgordijnen ophangt, zal de ruimte waarschijnlijk minder hol klinken.

  Op maat gemaakt
  Al onze vouwgordijnen worden op maat gemaakt, op deze manier hebben we altijd de perfecte oplossing voor uw raam. Luxaflex vouwgordijnen zijn leverbaar in 119 verschillende stoffen en 11 voeringstoffen, waaronder luxe linnen stoffen, verfijnde transparante ontwerpen en verduisterende stoffen. De collectie bevat luxueuze, soepel vallende stoffen in uiteenlopende kleuren.
  Naast de stoffen is er ook volop keuze in afwerking. Vouwgordijnen met en zonder baleinen. Baleinen aan de achterzijde worden het meest toegepast, dit wordt ook wel de klassieke uitvoering genoemd.
  Dankzij de brede keuze passen vouwgordijnen bij verschillende interieurstijlen van Scandinavisch tot industrieel. Luxaflex vouwgordijnen zijn tevens beschikbaar met het smarthome-systeem PowerView® Automation.

  Luxaflex vouwgordijnen

Luxaflex Vouwgordijn actie exclusief bij Home Fashion

Beide showrooms van Home Fashion zijn Luxaflex Gallery Store , dit houdt in dat zij het meest uitgebreide overzicht van alle mogelijke Luxaflex raambekleding bieden.

Op het moment heeft Home Fashion een mooie actie;
ONTVANG NU TIJDELIJK HET 5e VOUWGORDIJN GRATIS!
Bekijk de actievoorwaarden hier.

Reactie plaatsen