Nieuwe stoffen van Loft79

Nieuwe stoffen van Loft79

Toegankelijke luxe en internationale allure voor thuis krijgt een vervolg met de nieuwe gordijnstoffen van Loft79. De stoffen van dit Nederlandse merk staan voor stijl en comfort. Ontdek in dit blog de mooiste nieuwe ontwerpen.

Loft79 Corby

Internationaal gevoel 

Kleuronderzoek ligt aan de basis van de nieuwe Loft79 collectie. De nieuwe gordijnstoffen roepen een internationaal gevoel van luxe op. Volgens Loft79 is met de nieuwe collectie het warme, optimistische gevoel van een vroege lentedag vertaald in kleuren met een eigentijdse uitstraling. 

Loft79 Gordijnstof MiltonLoft79 Milton

Met de nieuwe stoffen maakt Loft79 een betaalbare, moderne manier van wonen mogelijk. De nieuwe stoffen worden gekenmerkt door luxe, natuurlijke tinten, geometrische vormen en ambachtelijke technieken. 

Loft79 CrossLoft79 Cross

Het resultaat is te zien in onder andere de ontwerpen Milton, Corby en Cross. Deze ontwerpen zijn opgebouwd uit abstracte vormen en lijnen die worden uitvergroot, waardoor u het gevoel van kleurschakeringen ervaart. 

Loft79 Abbey gordijnstofLoft79 Abbey

Abstracte vormen

Gordijnstoffen Abbey en Camden bevatten subtiele abstracte vormen. Met deze stoffen wil Loft79 modern wonen betaalbaar en toegankelijk maken voor een breder publiek. 

Loft79 bradfordLoft79 Bradford

De Loft79 collectie is actueel, maar tegelijkertijd praktisch is. De stoffen stralen luxe uit en doen vermoeden zeer delicaat te zijn, maar zonder afbreuk te doen aan de hoogwaardige uitstraling zijn de stoffen toegankelijk. De nieuwe collectie is in veel gevallen kamerhoog, wasbaar, soepelvallend, kleurecht, goed te verwerken als (vouw)gordijn en gemakkelijk in onderhoud. 

Loft79 CamdenLoft79 Camden 

Home Fashion & Loft79

Met Loft79 haalt u een zorgeloos gordijn in huis, dat goed hangt en betaalbaar is. Bezoek onze showrooms en ervaar de kwaliteit van Loft79 zelf.

Reactie plaatsen