Pip Studio behang Eijffinger
in Behang

Pip Studio behang Eijffinger

Designer Catharina van der Endt startte in 2007 Pip Studio in Amsterdam, een merk waar buiten de lijntjes mocht worden gekleurd. Inmiddels is Pip Studio een volwassen merk, maar nog steeds speels met vrolijke ontwerpen. Want volgens Pip Studio is er elke dag wel iets te vieren. Eijffinger brengt al weer de 6e collectie Pip Studio behang uit, ontdekt de nieuwe ontwerpen in dit blog.
Geniet van de nieuwe Pip Studio 6 behangcollectie!

Eijffinger Pip studio 6 behang

Vrolijk & Kleurrijk

Pip Studio staat bekend om de vrolijke en kleurrijke ontwerpen, die zich kenmerken door een mix van verschillende patronen en prints. Het behang van Eijffinger is dan ook een perfecte weerspiegeling van de speelse en creatieve stijl van het merk.

Of u nu houdt van bloemen, vogels, geometrische patronen of sprookjesachtige taferelen, er is altijd wel een Pip Studio behang dat perfect bij uw smaak past. Het merk maakt daarbij gebruik van verschillende kleuren en texturen, waardoor het behang ook geschikt is voor verschillende ruimtes in huis. Pip Studio behang komt met de vrolijke kleuren en patronen ook goed uit in kinderkamers.

Eijffinger Pip studio 6 behang

Wakker worden in een gezellige kamer met het mooiste behang en koffiedrinken uit een porseleinen kopje, wanneer u er oog voor heeft, krijgt elke dag een gouden randje.

Eijffinger Pip studio 6 behang

De Pip ontwerpen ontstaan uit respect voor traditie, liefde voor nieuwe technieken en aandacht voor details. Ontwerpen van Pip maken altijd deel uit van een groter geheel: alles kan met elkaar mixen en matchen en het zijn altijd eyecatchers. Klassiek en eigentijds tegelijk, traditioneel en origineel.
En hoe langer u kijkt, hoe meer u ziet.

Eijffinger Pip studio 6 behang

Eijffinger Slaapkamer Studio pip 6Reactie plaatsen