Van Besouw Atelier

Van Besouw Atelier

Van Besouw staat bekend om zijn uitgebreide karpetten collectie. Alles wordt op maat, in de juiste vorm voor u gemaakt in het Van Besouw atelier, van eenvoudige rechthoeken tot complexe organische vormen. Ontdek de mogelijkheden in dit blog.

Van Besouw kleed

 

Computer gestuurd

Alle karpetten worden op maat gesneden door de computer, op deze manier kan dit bijzonder nauwkeurig. Voor ieder ontwerp wordt een uniek snijplan getekend, hierbij wordt uiteraard ook gestreefd naar zo min mogelijk snijverlies.

De afwerking is vervolgens echt vakmanschap. Eén voor één worden de karpetten met de hand naar wens afgewerkt.

Van Besouw kleed

Hoe werkt het?

Alles begint uiteraard met een idee. Van u als klant, uw dealer of uw interieuradviseur. Goed om te weten is dat ook de bestaande Van Besouw collectie naar wens kan worden aangepast, dit geeft u alle ontwerp vrijheid. 

Het idee/ontwerp kan vervolgens vorm krijgen wanneer er kleuren en materialen uit de collectie aan worden gekoppeld. Hierna gaat Van Besouw over tot productie in het atelier. De gewenste vorm, kleur, materiaal en randafwerking worden met de hand gerealiseerd.

Hierna kunt u uw eigen ontwerp in ontvangst nemen en een plekje geven in uw interieur.

Vloerkleed blind of volume rand

Laat u inspireren door de beelden van eerder uitgevoerde maatwerk karpetten.

Van Besouw vloerkleed

Van Besouw Atelier

Van Besouw & Home Fashion

Bij Home Fashion helpen we u graag bij het samenstellen van uw persoonlijke vloerkleed. Bezoek één van onze showrooms, waar onze adviseurs u graag deskundig verder helpen.

Van Besouw

Van Besouw vloerkleed eettafel

Reactie plaatsen