Brink & Campman vloerkleden collection ‘24

Brink & Campman vloerkleden collection ‘24

Brink & Campman karpetten collection ‘24

In aanloop naar het nieuwe jaar presenteert Brink & Campman de nieuwe 2024 collectie vloerkleden. Bestaande, succesvolle ontwerpen blijven gelukkig deel uitmaken van de collectie, maar er worden ook schitterende nieuwe series toegevoegd. In dit blog alvast een voorproefje op de nieuwe collectie van Brink & Campman.

Brink Campman High Shade lemon

Unieke garens

Een groot deel van de B&C collectie wordt gemaakt met garens die ze in de loop der jaren zelf hebben ontwikkeld. Dankzij de ontwikkeling van deze vezels is het merk in staat vloerkleden te maken waarbij het garen en niet het dessin de uitstraling van het vloerkleed bepaalt.

Dankzij de jarenlange ervaring en voortdurende ontwikkeling op dit gebied kan B&C met trots zeggen dat ze materialen hebben ontwikkeld die de duidelijke signatuur van B&C laten zien.

Brink Campman Low Shade Olive

Brink & Campman Shade

Shade is een getufte kwaliteit die wordt uitgevoerd in high en low. De poollengte is hierin dan verschillend. Shade kan in beide uitvoeringen in acht sprekende kleuren worden geleverd.

Brink Campman Origin

Brink & Campman Origin

De Origin serie heeft drie verschillende polen. Een hoge pool, een lage en een lus. Origin high heeft een 15mm hoge pool oplopend tot 35mm. Origin Low heeft een poolhoogte van 18/19mm. Alle drie deze uitvoeringen zijn leverbaar in drie natuurlijke tinten.

BC Mural Cement

Brink Campman Mural Burgundy

Brink & Campman Mural

Mural is een getuft vloerkleed dat in drie uitvoeringen leverbaar is. Alle drie de uitvoeringen zijn verkrijgbaar in de kleuren forest, burgundy en cement. Dit prachtige vloerkleed zal een echte eyecatcher in uw interieur zijn.

Brink Campman Ray

Brink & Campman Ray

Ray is ook nieuw binnen de collectie en bestaat uit drie uitvoeringen; Halm, Cocoon en Icon. De Ray serie wordt in Nederland gemaakt van zuivere scheerwol. De poolhoogte varieert van 15 tot 45mm hoog. Er zijn vier standaard formaten, maar voor maatwerk kunt u altijd contact met ons opnemen.

Brink Campman Spring

Brink & Campman Spring

Kwaliteit Spring wordt geleverd in zeven kleursamenstellingen en heeft een nonchalante hoge pool. Dit vloerkleed van zuiver scheerwol wordt in Nederland gemaakt en is leverbaar in vier standaardmaten, maatwerk is op aanvraag.

Reactie plaatsen