Luxaflex Horren header

Horren

Luxaflex

Horren bij Home Fashion

Bij interieurstoffering denkt u waarschijnlijk niet direct aan horren.

Eerder aan gordijnen en vloerkleden om uw interieur te verfraaien. Toch zijn horren eigenlijk ook een must,

zeker wanneer u graag de ramen en deuren openzet om frisse lucht binnen te laten.

Luxaflex hordeur
Luxaflex rolhor
Maatwerk mogelijkheden

Luxaflex horren worden op maat gemaakt, zowel voor ramen als deuren. U kunt hierbij kiezen uit vlakgaas en plisségaas.

Onze horren zijn duurzaam, perfect op maat, insectwerend, pollenwerend en verkrijgbaar in verschillende profiel- en gaaskleuren. Naast de meest gekozen kleur wit en vier standaard profielkleuren, zijn onze Luxaflex horren ook verkrijgbaar in elke RAL-kleur. Op deze manier is er altijd een passend hor bij uw interieur en kozijn. Met de horren van Luxaflex geniet u van frisse lucht, maar u voorkomt de ergernis van insecten in huis. Zelfs hooikoortsklachten worden aangepakt met de pollen-werende eigenschappen van Luxaflex horren.


Voordelen

  • Maatwerk, dus altijd een oplossing
  • Insectwerend
  • Pollenwerend gaas mogelijk
  • Frisse lucht & ventilatie
  • Vele mogelijkheden
  • Premium Luxaflex kwaliteit
Luxaflex hor gallery store

Luxaflex Gallery Store

Insect- & pollenwerend gaas

Eén van de meest voorkomende redenen om horren aan te schaffen is om rustig te kunnen slapen. Muggen zijn, zeker ‘s nachts een grote ergernis en met horren houdt u deze gemakkelijk buiten de deur. En dat terwijl u wel de hele nacht van frisse lucht geniet.


Insecten buiten houden is over het algemeen de voornaamste reden om horren aan te schaffen, maar wist u dat Luxaflex horren ook pollen buiten de deur houden?

Ze zijn namelijk ook verkrijgbaar met speciaal pollenwerend gaas. Dit Poll-tex® gaas is gepatenteerd en filtert maar liefst 90 procent van de pollen uit de lucht. Heel fijn dus wanneer u hooikoorts klachten heeft! Polltex® is het enige horrengaas dat medisch gecertificeerd is door E.C.A.R.F. ( European Centre for Allergy Research Foundation).

Luxaflex Horren

Hordeur klein

Hordeur

Hordeuren op maat voor schuifpuien en openslaande deuren. Ontdek de mogelijkheden van schuifhordeuren, rolhordeuren en plissé hordeuren.Luxaflex Plisse Hordeur klein

Plissé hordeur

Bij dit type hor wordt het gaas niet opgerold, maar gevouwen. Het voordeel van een plissé is dat de treklijst op elke gewenste stand kan blijven staan én dat de ondergeleider slechts 3mm tot 4.5mm hoog is.

Luxaflex Hor klein

Rolhor

Onze rolhorren zijn geschikt voor vrijwel elk raam. Zo leent dit type hor zich bijvoorbeeld goed voor een dakraam of een draai- kiepraam.

Luxaflex vast hor

Vast hor

Een op maat gemaakt vast Luxaflex hor of inzethor bedekt uw raam het hele jaar door.

Luxaflex Plisse raamhor

Plisséraamhor

Dit type hor is eenvoudig te bedienen bij hoge en moeilijk bereikbare ramen door de verticale bedieningslijst. De plissé hor heeft een diepte van slechts 22 mm.

Luxaflex Horren footer

Geïnteresseerd in horren?

Hoe onderhoud je onze horren?