Artelux Gordijn header

Gordijnen

Gordijnen bij Home Fashion

Een gordijn is het sluitstuk van het interieur.

In onze winkels vindt u een uitgebreide collectie gordijnen, met aansprekende merken. Gaat u voor een inbetween of een dimout gordijn of juist een combinatie van beide? We adviseren u graag bij uw keuze.

Artelux Gordijn
Artelux Gordijn

Woningstoffering op maat

Woningstoffering is een belangrijk onderdeel van ons interieur geworden. Het maakt uw huis ‘’af’’. Uw nieuwe interieur kan nog zo mooi zijn, als de raambekleding ontbreekt of het kleed niet mooi kleurt bij het geheel, is dat toch heel zonde van het totaalplaatje. Daarom helpen wij u met veel plezier bij het afstemmen van de verschillende materialen en kleuren. Daarnaast bieden wij ook maatwerkoplossingen.

Artelux Inbetween
Artelux gordijn

Op het moment is er ontzettend veel keus op het gebied van raambekleding. Waarom zou u dan kiezen voor gordijnen?

Allereerst zijn gordijnen natuurlijk sfeermakers en kunnen ze uw interieur echt compleet maken. Maar er zijn veel meer voordelen.

Voordelen

 • Verbeteren de akoestiek in huis
 • Isolerende functie bij de ramen
 • Lichtinval regelen, dankzij verduisterende of lichtdoorlatende stoffen
 • Verhogen van de privacy
 • En dus sfeer verhogend en decoratief
Artelux gordijn
Artelux gordijn

Waar op letten?

Gordijnen zijn een prachtige aanvulling op uw interieur, maar alleen als de maat goed is en ze mooi hangen. Bij Home Fashion hebben wij jarenlange ervaring met gordijnstoffen, de ophangsystemen, de eigenschappen van de stof en plooien. Wanneer wij u adviseren houden we rekening met de onderstaande punten;

 • Het juiste ophangsysteem
 • Een plooi die past bij de gewenste sfeer en gekozen stof
 • De juiste lengte
 • Wel of niet de stof voeren?
 • Werking van de stof
 • Past de stof bij de gewenste sfeer en uw wensen

Wanneer we samen met u de juiste stof hebben gekozen en u een order plaatst, kunt u ervan uitgaan dat de gordijnen gratis vakkundig worden ingemeten. Ook hangen onze specialisten de gordijnen gratis op aan bestaande rails.


Werking van de stof

Wellicht behoeft ‘’werking van de stof’’ een korte toelichting. Van andere materialen als bijvoorbeeld hout is de werking in interieur algemeen bekend, maar wist u dat stof ook werkt? Zeker nu we, voor het milieu, de thermostaat een graatje lager zetten heeft dit invloed op uw gordijnen. Vocht in de stof laat uw gordijnen zakken, dus wanneer het in de winter vochtiger is in huis, zullen uw gordijnen zakken. Wanneer de lucht in huis in de zomer weer droger wordt zullen de gordijnen weer minder lang worden. Voor de materialen in huis is een gelijkmatige tempratuur en gelijk vochtpercentage dus het meest gunstig.

artslux

Geïnteresseerd in nieuwe gordijnen?

Vrijblijvend deskundig advies

Merken

U kunt bij ons terecht voor de gordijnstof collecties van; ArteluxEijffingerKendixDe PloegRomoLoft79 en Zimmer + Rohde

Hoe onderhoud je onze gordijnen?