Tips bij de aanschaf van shutters

Tips bij de aanschaf van shutters

Shutters, ook wel binnenluiken, zijn de laatste tijd erg geliefd, maar in de vorige eeuw werden ze ook al gebruikt om de hitte buiten te houden en daglicht inval te regelen. Een mooie, tijdloze oplossing dus. In dit blog vertellen we u waar u op kunt letten bij de aanschaf van shutters.

Shutters Luxaflex sfeerfoto interieur

Voordelen van shutters

Shutters kennen vele voordelen. Zo houden ze de warmte zomers buiten en ’s winters kunnen ze de warmte juist binnenhouden. Dit kan leiden tot wel 20% besparing op de energierekening. Het mooie van shutters is, dat deze vorm van isolatie het hele jaar door werkt.

Daarnaast kunt u goed zelf instellen hoe het daglicht uw woning binnenvalt en wanneer u het op zonnige dagen blokkeert, zal de schade door schadelijke uv-straling beperkt blijven. 

Tot slot zijn Luxaflex shutters uiteraard erg sfeervol en ze verhogen ook de privacy, ze verhinderen inkijk, terwijl er wel daglicht binnen kan komen.

Shutters Luxaflex sfeerfoto interieur

Tips bij de aanschaf van shutters

Er zijn vele soorten shutters in uiteenlopende stijlen. Bedenk dus vooraf goed welk type het best bij uw interieur past. Ook bieden wij shutters aan in verschillende prijsklassen. Heeft u al nagedacht over uw butget? Er zijn houten shutters en kunststof shutters, geschikt voor badkamer of keuken. Als gunstig geprijsd alternatief heeft Luxaflex Essentials Shutters, deze zijn volledig gemaakt van MDF. 

Ook is het verstandig vooraf goed na te denken over de kleur. Shutters van Luxaflex worden standaard in 24 kleuren geleverd, maar het is mogelijk ze in iedere RAL kleur te laten maken. Zwarte en antraciete shutters zijn erg populair, maar meer verassende kleuren zijn dus zeker ook  mogelijk. Alle Luxaflex shutters worden op maat voor u gemaakt.

Shutters Luxaflex sfeerfoto interieur

Luxaflex Gallery Store by Home Fashion

De voordelen en alle opties van shutters zelf ervaren?
Bezoek onze Luxaflex Gallery Stores in Zutphen en Veenendaal en maak kennis met de shutters van Luxaflex.

Shutters Luxaflex sfeerfoto interieur badkamer

Reactie plaatsen